Tune in labs event og mentalt påfyll

Vi mennesker har godt av å bryte hverdagen litt opp og fylle på med ny innsikt og inspirasjon. Dette har vi gjort siden tidenes morgen og det vil fortsette med, så lenge vi lever. Det er jeg overbevist om.

I dag har vi helt nye utfordringer og også muligheter til å lære på tvers av land og kulturer. “Alt” er tilgjengelig kun ett søk på Google unna. Men. Det er et men her. Vi har fortsatt behov for hands-on, live opplevelser sammen som team, bedrift og nasjon om du vil. Bare tenk på hva Norge ville vært uten et 17. Mai. Litt mindre fargerikt, ikke sant?

Det skaper samhold og en felles følelse, som får mennesker i din bedrift til å dra i samme retning og ha felles kontaktpunkter og flater. Helt essensielt i dag der vi mye av tiden er helt i vår egen virtuelle boble, helt separert fra sidemannen/dama.

Felles opplevelse og læring, here we go!

Hvordan går vi frem?

Det aller beste er å bli kjent med bedriften, slik at innholdet er mest mulig relevant og matnyttig. Dette gir en naturlig forståelse og ydmykhet på tvers.

Mitt mål er at det som deles, skal være varige og nye innsikter og opplevelser, som hjelper folka i bedriften/organisasjonen til bedre å nå sine mål og samtidig ha det bra med seg selv.

La oss starte samtalen. Fyll inn skjema under, så tar vi det derfra.

Tusen hjertelig takk for at jeg fikk delta, verdsetter det utrolig og føler selv at det har gitt meg et nytt perspektiv i livet, og tar med meg alt jeg har lært videre!
— Karrieresamling DNB
Name *
Name

For booking via Talerlisten.no: