PreseNtasjoner uten hjertebank og klamme hender, går det an?

Ingenting er mere demotiverende og kjedsommelig enn en umotivert presentasjon. Budskapet kan være livsviktig for bedriften og også utrolig spennende i seg selv, men når det ikke leveres ut på riktig måte, faller selv de beste intensjoner i fisk.

På mange måter presenterer vi budskap i forskjellige fora hver eneste dag, selv over lunsjen i kantina kan det skje. Det er ikke alltid i en presentasjon til styret eller på en event med opp til flere tusen mennesker i salen. De aller fleste av oss trenger litt hjelp til å knekke kommunikasjons-koden for få ting til å løsne. Tune In Public Speaking sin metode er effektiv, personlig og rett til kjernen. Du vil bruke mye mindre krefter på å nå frem med budskapet ditt til de hodene og hjertene du skal nå etter dette. Om du ønsker, vil du også få muligheten til å lage egen koreografi av din presentasjon, fra noen av de beste i Norge.

Dette er for deg som:

  • Ønsker å bli tryggere foran og med mennesker

  • Ønsker å levere noe folk faktisk husker og legger merke til

  • Vil ha noe som er spesialdesignet for nettopp deg og din stil

  • Takle nerver

  • Klart budskap

  • Snakke til hodet så vel som hjertet (for å få leverage)

  • Fremstå engasjert, autentisk og unik

  • Få public speaking til å koste deg mindre energi

  • Glede og selvtillit

  • God søvn på kjøpet

Tune In Speaking.jpg
Jeg har hatt transformerende resultater av mine økter med Aja Humm i Tune In Labs.
Hun er ekstremt dyktig og hennes kompetansenivå og allsidighet innenfor coaching må være noe av det beste du kan finne i Norge. I hennes rom er det helt trygt samtidig som hun utfordrer deg til å gripe det potensialet som ligger utenfor komfortsonen din - og hun hjelper deg til å ta grep som får en positiv innvirkning for deg selv og de rundt deg, både på jobb og privat. Ønsker du en coach som gir deg umiddelbare resultater er jeg overbevist om at du blir fornøyd!
— Astrid Liaaen Senior HR Business Partner Specsavers

Er du klar til å ta neste steg?

her er dine 3 alternativ:

KICK STARTER

3 timer Personlig Prestasjonsundervisning (PP-timer) inneholder Brainspotting, som er den mest effektive teknikken for å ta bort nerver. Coaching av din presentasjon og gjennomgang med dine slides hvis du har. Vi jobber med uttrykk, kroppsspråk og formidlingsevne. Du får også en personlig huskeliste og teknikker for å gjøre deg trygg på scenen og i møter.


GÅ FOR GULL

Mest populær. 3x3 PP-timer der vi følger deg før, under og etter en presentasjon. Dette er for deg som har ambisjoner og virkelig ønsker å utvikle deg til å bli en stellar Public Speaker. Her bruker vi alle teknikker vi jobber med slik som Brainspotting, 3P, video, stemmebruk, autensitet og kroppsspråk. Du får også din personlige huskeliste for å minne deg på hva du må gjøre og tenke.


PLATINUM + teams

En hel dag med trening+ 1 follow-up samtale i etterkant. Her henter vi inn eksperter på scenekunst og pusteteknikk/yoga for å hjelpe deg/dere med å bruke scenen aktivt, utnytte ressurser maksimalt, lage din egen scenografi, samt jobbe med stemme og det å levere budskapet med indre og ytre power. Alle deltakere får også en spesial designet huskeliste tilpasset hver enkelt.

Her kan vi jobbe med grupper opp til 7 personer samtidig, der alle får individuell PP og oppfølging.

Du kan også ha en intensive alene, det anbefales!

Hyggelig pris etter avtale og 100% fornøydhets garanti.


Avtal en uformell samtale her for å se hva som kan passe deg. Mvh Tune In Labs

Name *
Name
Aja Humm i Tune In Labs har hjulpet meg med å se hvor jeg holder meg selv tilbake og gitt meg inspirasjon og veiledning til å skape den karrieren jeg ønsker meg. Hun har en spesiell evne til å peke på styrker og skjulte skatter inni meg som gir en naturlig selvtillit. Takk, Aja!
— Henrik Vanvik Hovstein
Copy of Tune In Speaking.jpg