Vår visjon

“Aldri før i historien har det vært viktigere å kjenne seg selv" sier en av vår tids største tenkere og historikere Yuval Noah Harari. Det har blitt makt i det å gå innover. Hvorfor?

Dagens ledere står ovenfor helt nye utfordringer. Den teknologiske tidsalder er her for fullt og det gir en helt ny innsikt i oss mennesker, som er utenfor vår kontroll, men som vi blir preget av hver dag igjennom forskjellige (sosiale) media og applikasjoner. Det er utrolig spennende og åpner for fantastiske muligheter. Det krever også en helt ny bevissthet og måter å navigere de ansatte og hverdagen på.

Vi har ikke lenger kontroll på hva folk i teamet vårt, i flokken vår blir påvirket av og det krever en fundamentalt ny og solid forståelse i hvordan vi mennesker fungerer.

Jo råere vi blir på å “se” mennesker, på å forstå hva de faktisk mener (ikke bare på hvilke ord de bruker og hva vi tror de mener), jo bedre resultater får vi. By far!

Vi trenger også å tenke kreativt og agilt, samtidig som fokus skal holdes på mål og oppgaver. Det kan ofte bli motstridende elementer og voksende frustrasjon. Kaos på innsiden og ut.

Vår påstand er at det å forstå prinsippene bak hvordan tanker fungerer, er i dag det aller største konkurransefortrinn vi kan ha for å lede mennesker i tillegg til kunnskap om day-to-day business. Den gamle autoritære stilen står for fall og det haster med å innføre nye og bedre alternativ.

Ta kontakt for å forstå mere om hva det vil si å tune-inn for deg og teamet ditt og hvilken effekt det kan ha i din lederhverdag.

Lederutvikling for deg som har ambisjoner og ønsker å være relevant i dag og mange år fremover, slik at du kan bygge et godt og bunnsolid mentalt fundament for endringsprosesser, vanskelige valg og disrupsjon. .
— Tune In Ledelse
tuneinledelse.png

hva kan du forvente deg å sitte igjen med etter en prosess med Tune In Leadership?

 • Mental styrke til å takle selv de mest krevende situasjoner uten å pugge kompliserte teknikker

 • Dypt kjennskap/bevisstgjøring til dine egne mønstre og tankevaner og hvordan du best mulig kan nullstille deg når det koker over

 • Et klart hode=klartenkte valg

 • Bedre søvn også i stressede perioder

 • Et samstemt og samkjørt team også i vanskelige perioder

 • Tryggere og tydeligere i ditt lederskap

 • Bedre forståelse av andre uten å gå på kompromiss med deg selv

 • Vanskelige samtaler er ikke vanskelige lenger

 • Mindre tanker om hva andre tenker om deg

 • Kreativ og innovativ

 • Modig

 • Bærekraftig indre og ytre

In a surprisingly easy and efficient way, Aja has introduced a new technique for managing my life and business career. She has amazed me with her deep insight and knowledge, and helped me realize the power of thoughts. Aja is a fun, engaging, positive and passionate coach.

I will truly recommend Aja in Tune In Labs as a business and personal sparring partner.”
— Cecilie Namork, Manager Varner Gruppen

Legg igjen en mail og fortell litt om dine tanker, utfordringer eller hva du er nysgjerrig på å vite mere om. Ser frem til å høre fra deg. Mvh Aja Humm, Leder og grunnlegger av Tune In Labs.

Name *
Name